Συμμετοχή στην έκθεση Salima/Vinex, Τσεχία

Η αγορά της Τσεχίας αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό για την προώθηση των φρέσκων ευρωπαϊκών κηπευτικών. Πιο συγκεκριμένα, οι παραγωγικοί φορείς που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Vegiterraneo ταξίδεψαν στο Μπρνο για να μοιραστούν με τους παράγοντες της τσέχικης αγοράς, την πολυετή γνώση και καλλιεργητική εμπειρία τους, αλλά και να προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ντομάτας, του αγγουριού, της μελιτζάνας και της πιπεριάς που παράγονται στην Κρήτη!

Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Φεβρουαρίου 2018, οι παραγωγικοί φορείς του Vegiterraneo συμμετείχαν σε μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις τροφίμων της Τσεχίας, την Salima/Vinex (Pavilion A2 / Stand 041). Εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα εξαιρετικής ποιότητας υπό προώθηση προϊόντα, ενώ το live cooking show με βραβευμένους σεφ, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Posted on Μάρτιος 5, 2018 in Μη κατηγοριοποιημένο

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to Top