Συμμετοχή στην έκθεση Fruitlogistica 2018, Βερολίνο

Εντείνονται οι ενέργειες για την προώθηση των φρέσκων ευρωπαϊκών κηπευτικών που παράγονται στην Κρήτη, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ”Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κηπευτικών στη Γερμανία, στην Ελλάδα, στην Πολωνία και στην Τσέχικη Δημοκρατία” με διακριτικό τίτλο Vegiterraneo. Από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2018 το Βερολίνο βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της παγκόσμιας αγοράς, με τη συμμετοχή – ρεκόρ 3.077 εκθετών και την παρουσία 76.000 εμπορικών επισκεπτών από 130 χώρες.

Το Vegiterraneo με τα υπό προώθηση προϊόντα ντομάτα, αγγούρι, μελιτζάνα και πιπεριά, ήταν εκεί σε μια εντυπωσιακή εκθεσιακή παρουσία (Hall 2.1 / Stand F04) και αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες από την Ευρωπαϊκή αγορά και όχι μόνο!

Η FRUIT LOGISTICA καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων του τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών παρέχοντας μια πλήρη εικόνα από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τελευταίες καινοτομίες σε κάθε κρίκο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει έτσι μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και την απευθείας επαφή με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας.

Posted on Φεβρουάριος 15, 2018 in Μη κατηγοριοποιημένο

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to Top