Συμμετοχή στην έκθεση Freskon 2018

Η FRESKON αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Φέτος διοργανώθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 26-28/4/2018. Το Vegiterraneo ήταν και φέτος εκεί σε ένα από τα πιο όμορφα περίπτερα της Freskon (Περίπτερο 13 / Stand 26A) προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τα υπό προώθηση προϊόντα και απόλαυσαν και ένα εξαιρετικό live cooking show!

Επιπλέον, οι φορείς του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους μεγαλύτερους ομίλους του διεθνούς λιανεμπορίου, καθώς και με εγχώριους και ξένους διακινητές στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Η FRESKON είναι μία καθαρά επαγγελματική έκθεση που κατάφερε σε τέσσερα μόλις χρόνια να γίνει ο στρατηγικός σύνδεσμος ανάμεσα στις εταιρείες που διακινούν φρέσκα φρούτα & λαχανικά και τις διεθνείς αγορές. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων μέσα από το οποίο επιτυγχάνεται η ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, η ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών και η διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση, πρόγραμμα B2B συναντήσεων, Διεθνή Συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, ομιλίες, κλπ.

.

Posted on Μάιος 3, 2018 in Μη κατηγοριοποιημένο

Share the Story

About the Author

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top