Εκδήλωση προβολής προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 28 Απριλίου στους φιλόξενους χώρους του THE MET HOTEL στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του Vegiterraneo. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, οι 50 και πλέον συμμετέχοντες, εκπρόσωποι της αγοράς και δημοσιογράφοι έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ της γαστρονομίας, ενημερώθηκαν για τους στόχους του προγράμματος και φυσικά για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Το πάνελ των ομιλητών αποτελούνταν από τους: κ. Αθανάσιο Ταμπαρόπουλο – γενικό διευθυντή του εκτελεστικού οργανισμού NOVACERT, την κ. Ευαγγελία Κούρεντα – προϊστάμενη διεύθυνσης προώθησης του ΥΠΑΤΤ, τον οικονομολόγο κ. Ζήση Πατσίκα και εκπροσώπους των φορέων του προγράμματος κ.κ. Χαραλαμπάκη Ιωάννη και Χαλκιά Γεώργιο.

Μετά την ενδιαφέρουσα παρουσίαση ακολούθησε δείπνο γευσιγνωσίας από βραβευμένους σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων, με γευστικές δημιουργίες βασισμένες σε ντομάτα, αγγούρι, μελιτζάνα και πιπεριά.

Posted on Μάιος 3, 2017 in Μη κατηγοριοποιημένο

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to Top